Ricette Tipiche Locali
Ricette Tipiche Locali
- Agustu (Agosto)
- Aranciu a 'nzalata (Arancia a insalata)
- Cannola 'nfurnati (Cannoli a forno)
- Carduna 'mpanati (Cardi impanati)
- Cassata o Biancumanciari (Cassata o Crema di Latte)
- Ciciri Bianchi (Ceci Bianchi)
- Cuccìa (Frumento Lessato)
- Cuddrureddri e Mastazzoli
- Cuddruruna a vampa
- Cuddruruna friuti
- Favi scasdati (Fave lessate)
- Frascatula
- La Froscia
- 'Ncannellati
- Olivi arrustuti nmezzu lu focu (olive arrostite in mezzo al fuoco)
- Olivi niuri cunzati (Olive nere condìte)
- Olivi virdi cunzati (Olive verdi condite)
- Pignulata
- Pupa cu l'ova
- Purpetta di patati (Polpette di Patate)
- Sazizza a sucu cu li patati (Salsiccia a sugo con patate)
- Sazizza arrustuta nni lu focu (Salsiccia arrostita in mezzo al fuoco)